Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Så kan du använda exempelsidor

Den här webbplatsen skall endast användas som exempel för hur du visuellt kan bygga upp en webbplats i Drupal med hjälp av den funktionalitet som finns idag. På webbplatsen hittar du exempel för hur du kan visa upp olika typer av innehåll för att skapa en bättre användarupplevelse.

AI-genererat innehåll i våra exempel

På den här webbplatsen hittar du exempel på hur du kan bygga upp olika innehållstyper i Drupal.  

Observera att allt innehåll i form av texter och bilder är AI-genererat och är fiktivt. Institutionen finns inte i verkligheten och således heller inte de artiklar, evenemang och personer som presenteras. Kurser som presenteras på webbplatsen är också fiktiva.

Orienteringssida

Orienteringssidor är sidor som ger en översikt eller introduktion till en webbplats eller till delar av en webbplats. De hjälper dina  användare att navigera och förstå webbplatsens struktur och innehåll. Orienteringssidor kan finnas i huvudmenyn men också längre ned i menystrukturen om det behövs. 

Exempel på orienteringssida

Så bygger du den här orienteringssidan i Drupal (Drupalguide)

Informationssida

Informationssidor är sidor som innehåller information om ett specifikt område och innehåller ofta mer text än andra sidor. De bör också innehålla länkar till relaterat innehåll för att hjälpa till att förklara och fördjupa informationen. 

Exempel på informationssida

Så bygger du den här informationssidan i Drupal (Drupalguide)

Listsida

Listsidor används för att på ett strukturerat och överskådligt sätt lista information i punkter eller uppräkningar.

Exempel på listsida

Instruktionssida

Instruktionssidor är sidor som tillhandahåller steg-för-steg-instruktioner för en process eller uppgift. De kan inkludera text, bilder, diagram, eller videor för att hjälpa användare att förstå och slutföra uppgiften och är utformade för att vara lätt att följa och förstå.

Exempel på instruktionssida

Artiklar

Artiklar är ett viktigt verktyg för att dela information och engagera användare på en webbplats. De kan användas för att utbilda besökare, dela företagets nyheter, ge expertåsikter, berätta en historia, och många andra ändamål.

Exempel 1 på artikel

Exempel 2 på artikel

Exempel 3 på artikel

Exempel 4 på artikel